آغاز وانجام رساله ای است که خواجه نصیرالدین طوسی از آن به تذکره در آغاز و انجام یاد می کند و در واقع از شرح حال انسان در هر دو عالم سخن می گوید و رساله ای در معرفت نفس دانسته می شود.این اثر در بیست فصل نوشته شده است و در انتهای کتاب تعلیمات آیت الله حسن زاده آملی…
ترجمه ای است از اثر گرانسنگ سیدرضی به نام " مجازات النبوی " که استاد محمدمهدی جعفری آن را به رشته تحریر در آورده است.از نظر ایشان هدف از نگارش این اثر نشان دادن آرایه های ابی در کلام پیامبر اکرم (ص) بوده است.
نقد ادبی نو که تا پیش از قرن بیس تحت تاثیر ملاحظات اخلاقی ، تاریخی و یا زندگی نامه ای عمدتا سویه ای فرامتنی داشت بیشتر به خود تن عطوف گشت و صبغه ای عینی یافت.
شاید بتوان گفت که بارزترین مشخصه عصر ما ترکیب عقل گرایی علمی و عقل ستیزی فرهنگی است و همین امر بسیاری از فیلسوفان ، متألهان ، جامعه شناسان و هنرمندان معاصر را بر آن داشته است که به جد به پرسش از علم و تکنولوژی بپردازند، زیرا همه می دانند که سخن راندن از بازگشت طبیعت شوخی تلخی بیش نیست.
در ارغنون جهانی شدن " ارعنون 24 " رفاه اقتصادی و آینده همه مردم و ملل به طرزی تفکیک ناپذیر لازم و ملزوم یکدیگرند، چه از نظر اشکال گوناگون پول در جهان ، شبکه های جهانی غذا و اندوخته مواد خام و چه از نظر مشاغل و وسایل امرر معاش که مرتبط با شرکت های خارجی ، بازارها، فناوریها و…
در ارغنون داستان های عامه پسند آمده است که مقاله داستانهاي عامهپسند با بحثي درباره ديدگاههاي مختلف ناظر به جايگاه ادبيات عامه پسند آغاز ميشود و نويسنده به موضوع ايدئولوژي در متن و نحوه تبيين آن از منظر نظريههاي لوييآلتوسر و... ميپردازد.