ارغنون فرهنگ و تکنولوژی ” ارغنون 1 “
620,000 ریال
در ارغنون فرهنگ و تکنولوژی آمده است که هدف اصلی این پرسش از علم و تکنولوژی تجدید گفت و گو میان بخش های تک افتاده فرهنگ مدرن است تا شاید این دو نیروی سترگ بار دیگر با خاستگاه اصلی خود یعنی زندگی و فرهنگ بشری پیوند یابند و با دیگر نیازها و اشتیاقات معنوی ابنای بشر هماهنگ شوند.
توضیحات
آشنایی کل با فصلنامه های ارغنون
فصلنامه ارغنون ( ارغنون فرهنگ و تکنولوژی ” ارغنون 1 ” )، از نشریات درباره فلسفه، علم کلام، ادبیات و نقد ادبی، فرهنگو علوم انسانی بودهاست.
۲۷ شماره از مجله ارغنون ( ارغنون فرهنگ و تکنولوژی ” ارغنون 1 ” ) در ۲۲ مجلد به طبع رسیدهاست. این فصلنامه از بهار ۱۳۷۳ تا سال ۱۳۸۳ منتشر میشد و از سال ۱۳۹۳ انتشارش از سر گرفته شد. مجله ارغنون ( ارغنون فرهنگ و تکنولوژی ” ارغنون 1 ” ) به قصد تمهید مقدمهای مناسب برای شناخت و نقد فرهنگ معاصر در غرب، از طریق گزینش واقعبینانه متون طراز اول در حوزههای فلسفی و ادبی و فرهنگی و ترجمه و احیاناً شرح و نقد آنها که در موارد اندکی تالیفاتی از نویسندگان ایرانی نیز در برخی شمارههای آن وجود دارد. هر شماره از ارغنون حول محور یک موضوع خاص منتشر میشد. ارغنون سهم بسیار مهمی در معرفی فلسفه و اندیشهٔ مدرن در ایران داشته است.
معرفی ارغنون فرهنگ و تکنولوژی
در ارغنون فرهنگ و تکنولوژی آمده است که شاید بتوان گفت که بارزترین مشخصه عصر ما ترکیب عقل گرایی علمی و عقل ستیزی فرهنگی است و همین امر بسیاری از فیلسوفان،متالهان،جامعه شناسان و هنرمندان معاصر را بر آن داشته است که به جد به پرسش از علم و تکنولوژی بپردازند.زیرا همه می دانند که سخن راندن از بازگشت به طبیعت شوخی تلخی بیش نیست.
هدف اصلی پرسش از علم و تکنولوژی تجدید گفتگو میان بخش های تک افتاده فرهنگ مدرن است تا شاید این دو نیروی سترگ بار دیگر با خاستگاه اصلی خود،یعنی زندگی و فرهنگ بشری،پیوند یابند و با دیگر نیازها و اشتیاقات معنوی ابنای بشر هماهنگ شوند.این تلاش ابعادی متفاوت دارد و مسائلی گوناگون چون رابطه زبان علمی و فنی با زبان روزمره،علم و تکنیک به مثابه کنش اجتماعی،رابطه علم با ایدئولوژی و…را در بر میگیرد.این که چه راه حل یا راه حل هایی مفیدتر و موثر تر است،هنوز مورد بحث است.
ساختار ارغنون فرهنگ و تکنولوژی
عناوین این شماره ( ارغنون فرهنگ و تکنولوژی ” ارغنون 1 ” )
1. پرسش از تکنولوژی ( هایدگر ) / 2.تکنولوژی و منش اخلاقی( برنشتاین ) / 3.علم و تکنولوؤی در مقام ایدئولوژی ( هابرماس ) / 4.الهیات در عصر فرهنگ تکنولوژیک ( ونشتاین ) / 5.هنر و فن ( پل فایرآیند )
6.سپیده دمان فلسفه ی تاریخ بورژوایی ( هورکهامر ) / 7.هایدگر و کوندرا و دیکنز ( ریچارد روتی )
8.ارسطو و منطق جمله ها : تاریخ یک اشتباه ( ضیا موحد ) / 9.تاملاتی در باب شعر ( مراد فرهادپور )
جهت آشنایی کامل با فصلنامه ارغنون ( ارغنون فرهنگ و تکنولوژی ” ارغنون 1 ” ):
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B1%D8%BA%D9%86%D9%88%D9%86_(%D9%86%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%87)
نویسندگان ارغنون فرهنگ و تکنولوژی
مجله ارغنون ( ارغنون فرهنگ و تکنولوژی ” ارغنون 1 ” ) به مدیر مسئولی احمد مسجدجامعی، در مرکز مطالعات و تحقیقات فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تهیه میشد.
بنیانگذاران و شورای ثابت نویسندهگان و ویراستاران مجله ارغنون ( ارغنون فرهنگ و تکنولوژی ” ارغنون 1 ” ) شامل یوسف اباذری، حسین پاینده، مراد فرهادپور و علی مرتضویان می باشد.
سایر شماره های ارغنون
شماره ۱: ارغنون فرهنگ و تکنولوژی / شماره ۲: رمانتیسم / شماره ۳: مبانی نظری مدرنیسم / شماره ۴: نقد ادبی شماره ۵،۶: الهیات جدید / شماره ۷،۸: فلسفه تحلیلی / شماره ۹،۱۰: دربارهٔ رمان / شماره ۱۱،۱۲: مسائل مدرنیسم و مبانی پست مدرنیسم / شماره ۱۳: نوسازی / شماره ۱۴: دربارهٔ شعر / شماره ۱۵: عقلانیت
شماره ۱۶: فلسفهٔ اخلاق / شماره ۱۷: مسائل نظری فرهنگ / شماره ۱۸: نظریهٔ سیستمها /
شماره ۱۹: فرهنگ و زندگی روزمره (۱) / شماره ۲۰: فرهنگ و زندگی روزمره (۲) / شماره ۲۱: روانکاوی (۱)
شماره ۲۲: روانکاوی (۲) / شماره ۲۳: نظریه فیلم / شماره ۲۴: جهانی شدن / شماره ۲۵: داستانهای عامه پسند / شماره ۲۶،۲۷: مرگ
توضیحات تکمیلی
وزن | 418 g |
---|---|
قطع کار | وزیری |
نوع جلد | شومیز |
نویسنده | جمعی از نویسندگان |
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.