ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2 ” ارغنون20 “
620,000 ریال
در ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2 آمده است آمده است که مقالات این مجلد از ارغنون به بعضی از مهمترین مسائل و مباحث فرهنگی و هنری موثر در ساختار و روال زندگی روزمره در غرب می پردازد، مقالات این مجلد از ارغنون به بعضی از مهمترین مسائل و مباحث فرهنگی و هنری موثر در ساختار و روال زندگی روزمره در غرب می پردازد موسیقی و انواع گونه گون آن و مخاطبان متفاوت آن ها ، اتومبیل و جایگاه آن در جوامع پیشرفته و رفتارهای خاص در عصر مدرن و پسا مدرن را بررسی می نماید.
توضیحات
آشنایی کامل با فصلنامه های ارغنون
فصلنامه ارغنون ( ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2 ” ارغنون20 ” )، از نشریات درباره فلسفه، علم کلام، ادبیات و نقد ادبی، فرهنگو علوم انسانی بودهاست.
۲۷ شماره از مجله ارغنون ( ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2 ” ارغنون20 ” ) در ۲۲ مجلد به طبع رسیدهاست. این فصلنامه از بهار ۱۳۷۳ تا سال ۱۳۸۳ منتشر میشد و از سال ۱۳۹۳ انتشارش از سر گرفته شد.
مجله ارغنون ( ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2 ” ارغنون20 ” ) به قصد تمهید مقدمهای مناسب برای شناخت و نقد فرهنگ معاصر در غرب، از طریق گزینش واقعبینانه متون طراز اول در حوزههای فلسفی و ادبی و فرهنگی و ترجمه و احیاناً شرح و نقد آنها که در موارد اندکی تالیفاتی از نویسندگان ایرانی نیز در برخی شمارههای آن وجود دارد. هر شماره از ارغنون حول محور یک موضوع خاص منتشر میشد. ارغنون سهم بسیار مهمی در معرفی فلسفه و اندیشه مدرن در ایران داشته است.
معرفی ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2
در ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2 آمده است که موسیقی و انواع گونه آن و مخاطبان متفاوت آن ها اتومبیل و جایگاه آن در جوامع پیشرفته و نقش آن در شکل گیری رفتارهای خاص،تاثیر فرهنگ و توسعه اقتصادی در پیدایش نهادی شدن دموکراسی و تاثیر متقابل آزادی های دموکراتیک در شکل گیری الگوهای جدید فرهنگی،تعامل فرهنگ و ایدئولوژی می باشد.
خصوصا در حوزه هنجارها و ملاک های زندگی سیاسی،سینما و تلویزیون و ویدئو و فناوری های مدرن در عرضه آثار فرهنگی و هنری تاثیر شگفت آن ها بر هویت و ساختار و شیوه زندگی در عصر مدرن و پسامدرن،ورزش و کنش های ورزشی در بین طبقات مختلف و نقش آن ها در نظام عادت اجتماعی،جایگاه ادبیات عامه پسند در مطالعات فرهنگی،سیطره و سلطه عمومی و خصوصی و نسبت آن ها با جامعه مدنی،موضوعات عمده مقالات این مجموعه اند.
در ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2 آمده است که مقالات این مجلد از ارغنون به بعضی از مهمترین مسائل و مباحث فرهنگی و هنری موثر در ساختار و روال زندگی روزمره در غرب می پردازد، مقالات این مجلد از ارغنون به بعضی از مهمترین مسائل و مباحث فرهنگی و هنری موثر در ساختار و روال زندگی روزمره در غرب می پردازد موسیقی و انواع گونه گون آن و مخاطبان متفاوت آن ها ، اتومبیل و جایگاه آن در جوامع پیشرفته و رفتارهای خاص در عصر مدرن و پسا مدرن را بررسی می نماید.
جهت آشنایی کامل با فصلنامه ارغنون ( ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2 ” ارغنون20 ” ):
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B1%D8%BA%D9%86%D9%88%D9%86_(%D9%86%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%87)
ساختار ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2
۱. «نسل من»؛ مخاطبان، شیفتگان، خرده فرهنگها ( روی شوکر ) / ۲. تخیل معمولی باختین ( مایکل گاردینر )
۳. جامعه بزرگ اتومبیل [دیدگاهی روانکاوانه درباره جایگاه اتومبیل در فرهنگ معاصر] ( بری ریچاردز ) / ۴. فرهنگ و ایدئولوژی ( جان فیسک )
۵. ایده هایی درباره تلویزیون ( مراد فرهاد پور ) / ۶. جابه جایی زمان: در باب فرهنگ ویدئو ( شون کابیت ) / ۷. پسامدرنیسم و فیلم ( جان هیل )
۸. هالیوود به مثابه صنعت ( داگلاس گومری ) / ۹. جایگاه ادبیات عامه پسند در مطالعات فرهنگی ( حسین پاینده )
۱۰. کنش های ورزشی و کنش های اجتماعی ( پی یر بوردیو ) / ۱۱. پست مدرنیسم و معماری ( استیون کانر ) / ۱۲. سیطره عمومی ( یورگن هابرماس )
۱۳. محفل های مطالعه و دمکراسی در سوئد ( استفن لارسون ) / ۱4. فیلم و خاطره مردمی؛ گفتگوی ماهنامه «کایه دو سینما» با میشل فوکو ( ژاک ریوت )
نویسندگان ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2
مجله ارغنون ( ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2 ” ارغنون20 ” ) به مدیر مسئولی احمد مسجدجامعی، در مرکز مطالعات و تحقیقات فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تهیه میشد.
بنیانگذاران و شورای ثابت نویسندهگان و ویراستاران مجله ارغنون ( ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2 ” ارغنون20 ” ) شامل یوسف اباذری، حسین پاینده، مراد فرهادپور و علی مرتضویان می باشد.
ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2 ” ارغنون20 ” شامل مقالاتی به قلم نویسندگانی همچون پل والري، والتر بنيامين، هانس گئورگ گادامر، ج. گلن گري، ژان پل سارتر، ضياء موحد، گاستون باشلار، كريستيان اشميت، ميكائيل هامبورگر، استيون اسپندر که توسط هاله لاجوردي، مراد فرهادپور، يوسف اباذري، محمد سعيد حنايي كاشاني، سيدعلي مرتضويان، محمدرضا پورجعفری ترجمه شده اند.
سایر شماره های ارغنون
شماره ۱: ارغنون فرهنگ و تکنولوژی / شماره ۲: ارغنون رمانتیسم / شماره ۳: ارغنون مبانی نظری مدرنیسم / شماره ۴: ارغنون نقد ادبی / شماره ۵،۶: ارغنون الهیات جدید / شماره ۷،۸: ارغنون فلسفه تحلیلی / شماره ۹،۱۰: ارغنون درباره رمان / شماره ۱۱،۱۲: ارغنون مسائل مدرنیسم و مبانی پست مدرنیسم / شماره ۱۳: ارغنون نوسازی / شماره ۱۴: ارغنون درباره شعر / شماره ۱۵: ارغنون عقلانیت
شماره ۱۶: ارغنون فلسفهٔ اخلاق / شماره ۱۷: ارغنون نظریه سیستم ها / شماره ۱۸: ارغنون مسائل نظری فرهنگ / شماره ۱۹: ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره1 / شماره ۲۰:ارغنون فرهنگ و زندگی روزمره2 / شماره ۲۱: ارغنون روانکاوی (۱) شماره ۲۲: ارغنون روانکاوی (۲) / شماره ۲۳: ارغنون نظریه فیلم /شماره ۲۴: ارغنون جهانی شدن / شماره ۲۵: ارغنون داستانهای عامه پسند / شماره ۲۶،۲۷: ارغنون مرگ
توضیحات تکمیلی
وزن | 516 g |
---|---|
قطع کار | وزیری |
نوع جلد | شومیز |
نویسنده | جمعی از نویسندگان |
تعداد صفحات | 356 |
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.